Saturday, August 6, 2011

|| IraNiaN FuN || Majaleye Ashpazi :: Amozeshe Pokhte Ghazahaye Rooz !!! No 4



 

 

 
   

موضوع ایمیل : مجله اشپزی

 
 
 

 

 

کباب حسینی- هندی مخصوص سحر!

 

 

 

برای دیدن دستور پخت این غذای خوشمزه لطفا اینجا کلیک کنید

 

*************************************************

 

آش ماش بدون گوشت، سبک مخصوص افطار !

 

http://upload.iranvij.ir/images_mordad/5jdzkv2i9o1bg32trni.jpg

 

برای دیدن دستور پخت این غذای خوشمزه لطفا اینجا کلیک کنید

 

*************************************************

 

سالاد گوجه فرنگی (هندوستان)

 

 

 

برای دیدن دستور پخت این غذای خوشمزه لطفا اینجا کلیک کنید

 

*************************************************

 

طرز تهیه زولبیا

 

http://upload.iranvij.ir/images_mordad/38k860igs05ae8ut51po.jpg

 

 

برای دیدن دستور پخت این شیرینی خوشمزه لطفا اینجا کلیک کنید

 

*************************************************

 

طرز تهیه خوراك مرغ با نودل

 

http://up.p30day.com/images/98182633478162624424.jpg

 

برای دیدن دستور پخت این غذای خوشمزه لطفا اینجا کلیک کنید

 

*************************************************

 

طرز تهیه ماكارونی كانلونی

 

 

برای دیدن دستور پخت این غذای خوشمزه لطفا اینجا کلیک کنید

 

*************************************************

 

سالاد آلزاس (فرانسه)

 

http://upload.iranvij.ir/images_mordad/t1nruz8xi4mvfquwx.jpg

 

برای دیدن دستور پخت این غذای خوشمزه لطفا اینجا کلیک کنید

 

*************************************************

 

طرز تهیه شربت خیار و نعنا

 

http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/1310739027_original_iarlfcbkwexzsqdhmygp.jpg

 

برای دیدن دستور پخت این غذای خوشمزه لطفا اینجا کلیک کنید

 

*************************************************

 

طرز تهیه سالاد کلم وسیب

 

http://upload.iranvij.ir/images/ohxsvn0f6dn92kxjlxws.jpg

 

برای دیدن دستور پخت این غذای خوشمزه لطفا اینجا کلیک کنید

 

*************************************************

 

كباب مخـصوص خلیج فارس

 

http://up.p30day.com/images/37670187290237323126.jpg

 

برای دیدن دستور پخت این غذای خوشمزه لطفا اینجا کلیک کنید

 

*************************************************

 

طرز تهیه بال مرغ كارائیب

 

http://up.p30day.com/images/17541284545521334564.jpg

 

 

برای دیدن دستور پخت این غذای خوشمزه لطفا اینجا کلیک کنید

 

 

 

نظرات و پیشنهادات شما 

 

برای هرچه بهتر شدن عملکرد گروه . با نظرات و پیشنهادات خود ما را یاری کنید

 

 

 
 

 

 
  اين محصول داراي شماره مجوز 1023065 و 9786005096361: ISBN ميباشد

 

 

آموزش آشپزي بين المللي

 به زبان شيرين فارسي

- اگر به غذا هاي سالم ديگر كشور ها علاقه منديد

- اگر دوست داريد روش پخت و آماده سازي انواع غذاهاي معروف كشور هاي دنيا را فرا گيريد

- اگر قصد تاسيس يك رستوران بين المللي را داريد

و اگر..
حتما اين مجموعه بي نظير را از دست ندهيد.

آموزش بهترين و معروفترين غذاهاي سراسر دنيا

آموزش غذاها توسط برترين سرآشپزهاي دنيا

به زبان فارسي در 2DVD

قيمت : 7000 تومان

خريد پستي           خريد پستي

اين مجموعه در كشور استراليا كه بزرگترين كشور مهاجر پذير و چند مليتي دنيا مي باشد تهيه شده و در هر بخش به سراغ يكي از حرفه اي ترين رستوران هاي خارجي در استراليا رفته و طريقه آماده سازي چند غذاي معروف آن كشور توسط سرآشپز آموزش داده مي شود.

 قيمت : 7000 تومان

خريد پستي           خريد پستي

انواع غذاهاي :
- ژاپني
- تركيه اي
- چيني
- مكزيكي
- انگليسي
- فرانسوي
- عربي
- آفريقايي
- ايراني
- اسپانيايي
- لبناني
و..

قيمت : 7000 تومان

خريد پستي           خريد پستي

بهترين مجموعه آشپزي كه تا كنون مشاهده كرده ايد..
تعداد: 2DVD
قابل پخش در كامپيوتر و دستگاه هاي پخش مدرن

قيمت : 7000 تومان

خريد پستي           خريد پستي

بهترين و كاملترين مجموعه آشپزي به زبان فارسي

با دوبله عالي و كيفيت مطلوب

آموزش بهترين غذاها توسط برترين سرآشپزها

حتما از ديدن اين مجموعه فوق العده سير نخواهيد شد!!

                          

 

 
 
 



__._,_.___


This Group Management By iranian-funn Team

    iranian-funn The Biggest Iranian Group
         
          lvl r 24 & Keyvan




Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

No comments:

Post a Comment